Ağustos 21, 2011

eyvah! en yakın arkadaşım eşcinsel


Evet hiç şüphelenmiyor değildim...evet içten içten hatta aleni sinyaller vermişti ama, yine de ilk söylediğinde nasıl desem karnıma yumruk yemiş gibi oldum.Kusma hissiyatı doldu içime...Sıradan bir okul gününde derse girmek yerine ona gitmeyi tercih etmiştik kızlarla...Ailesi sehir dışındaydı.Evi onlar yokken bir güzel temizlemiş.Silmiş süpürmüş...Çok da titizdir.Hmm... bizi karşısında görünce çok sevindi.İçeri girdik hemen bize kahvaltı hazırlamaya başladı.Çok da hamarattır. hmmm...Kahvaltımızı ettik,üzerine birer keyif sigarası ve türk kahvesi ohh mis...Kokusu burnumda...her neyse...yedik içtik,ufak dedikodular...bayılır!-ız...evet herkes gibi...Bilmediği dedikodu,takip etmediği gündem maddesi yoktu.Yani çevresine algıları bir erkeğin olması gerektiğinden fazla açıktı.hmmm...en son çantasında çakmak ararken içindekiler dökülünce şok oldum...sürekli sırtında taşıdığı çantasının içinden bir adet tarak,el kremi,dudak nemlendiricisi,diş fırçası ve macunu gibi erkeklerin genelinin yanında asla ama asla taşıyamayacağı malzemeler çıkınca kendisi de artık bir şeyler itiraf etmenin zamanı geldiğini fark etti.aldı bizi karşısına ve gay olduğunu açıkladı...İlk duyduğumda ne mi oldu..Dur bi hatırlayayım hmmm heh itiraf ettiği için rahatlamıştım ama resmiyete kavuştuğu için de mideme bir yumru gelip oturmuştu işte...ki ben insanları asla tercihleri konusunda yargılayan biri değilimdir.Düşünün, ama yine de en yakınlarınızdan birinin tercihleri öyle olunca yine de kötü oluyorsunuz işte...sonra bir sevgilisi olduğundan bahsetti.Ayy işte o noktada ben koptum ve bu işin tedavisi yok mu falan diye saçmalamaya başladım.Ya bir düşünün iki erkek el ele,öpüşüyor falan...Gerçi şimdi çok normal geliyor ama ilk duyduğumda bunlar bana kendimi kötü hissettirmişti işte.Sonra çok kanıksadık.Her şeyde olduğu gibi.Dünyanın en kolay işi kanıksamak.Sonra başka şeyler de duydum(k) yakınlarımdan biri ile aynı eve çıktı.Sonra o eve her akşam başka erkekler atmaya başladı...şeklinde...bilemem ama doğru olduğuna inanıyorum.Ahh işte böyle normal bir duygusal süreç olsa evet ama cinsellik işin içine girince hatta o da yozlaşmaya başladığında bence çok çirkin durumlar çıkıyor ortaya.Örneğin bir ara travestilere karşı ciddi merak oluşmuştu bende...Çok merak ediyordum yaşayışlarını falan...Baya bir araştırma yapınca %90 ının hayatlarını fuhuş yaparak kazandığını öğrendim.Googlelarsanız göreceksiniz bir çoğunun kendi web sitesi var ve bu siteleri kullanarak kendilerini pazarlıyorlar...İğrenç değil mi...içeriği ne olursa olsun,sosyal mesajı ya da alt mesajı ne olursa olsun.Pislik her şekilde pislik benim gözümde...yani söyle sorayım, onları toplum içine almadığımız için mi fuhuş yolundalar,yoksa fuhuş yolunda oldukları için mi bir türlü aramızda kabul göremiyorlar...Hmmm bilemedim ah evet...yumurta tavuk suali...

2 yorum:

  1. Geçen sene sinemaya gittigimiz bir akşam, önümüzdeki koltuga çok yakışıklı iki genç oturdu. Bizde kardeşimle bakıştık ya çok yakışıklılar falan işte. Işıklar söndügünde bi baktıkki elele tutuşuyolar :) Allahım :)

    Artık her yerde görüyoruz elştirmiyorum ben ama kabulde edemiyorum sanki..

    YanıtlaSil
  2. evet böyle şeyler oluyor dimi? süper ultra yakışıklı bir çocuk yanından geçiyor ve arkanda dikilen başka bi yakışıklı çocuğa sarılıyor falan :)
    bu da işin filmsel boyutu :)

    YanıtlaSil